Namen & Rugnummers Match Talk - S01 / E19

#utrnec: 'Iqbal en Bozdogan een combi om aan te ergeren'

Herbeleef de wedstrijd met hoogtepunten, interviews en analyses

FC Utrecht had tegen NEC vrijwel de hele wedstrijd de overhand, maar in de tweede helft drukte de thuisploeg dat ook uit in kansen en één treffer: 1-0. In deze podcast komt de wedstrijd uitgebreid voorbij waaronder ook de wijzigingen in de opstelling en de twee wijzigingen in de rust.

Verslaggever René van den Berg sprak met de man van de assist Souffian el Karouani, invaller Ryan Flamingo en trainer Ron Jans. Oud-voetballer Robbie Alflen analyseert de wedstrijd én de interviews.

Over Namen & Rugnummers Match Talk

Ontdek de wereld van FC Utrecht zoals nooit tevoren met 'Namen en Rugnummers Match Talk'. Luister naar Bert Kous, Robby Alflen en René van den Berg na afloop van iedere wedstrijd van FC Utrecht, als ze diepgaande analyses delen en direct reageren op interviews met spelers en de trainer van de eredivisieclub. Een boeiende podcast voor elke voetbalsupporter en speciaal de echte FC Utrecht fan